OFICIAL | Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de club

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 11:03,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Totul a devenit oficial, iar italianul Dario Bonetti este noul antrenor al celor de la Dinamo, potrivit anunţului venit de la formaţia din Ştefan cel Mare.

Bonetti vine la Dinamo într-un moment greu, când echipa a rămas fără jucători dar şi cu o interdicţie din partea FIFA de a face transferuri.

Italianul a venit în Ştefan cel Mare, după ce Duşan Uhrin a decis să nu mai continue la club din cauza incertitudinii instalate din cauza insolvenţei şi a restanţelor financiare imense.

,,Dario Bonetti la Dinamo București. Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dario Bonetti, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.
Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureşan.”,  apare în comunicatul celor de la Dinamo.
Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt formaţiile pe care Dario Binetti le-a mai pregătit pănă acum.

Citeşte şi DINAMO ÎNCĂ NU ARE ANTRENOR! CONTRACTUL LUI DARIO BONETTI, ÎN AȘTEPTARE

muresanrealitateadinamodario bonetti