Darius Olaru aruncă „bomba”: „Normal că ne simțim vânați! Nu cred că un arbitru din Cluj trebuia delegat la acest meci!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 09:35,
Darius Olaru
Darius Olaru

FCSB a pierdut la limită meciul cu Farul Constanța (2-3) și a bifat astfel primul rezultat negativ din acest an în Liga 1.

La finalul partidei, Darius Olaru și-a exprimat nemulțumirea față de arbitraj. Iată ce a avut de spus mijlocașul bucureștenilor.

„Normal că ne simțim vânați! Nu cred că un arbitru de Cluj trebuia delegat la acest meci!”

„Pe final, cred că au fost două goluri ciudate, din niște faze pe care domnul arbitru le-a văzut greșit. Asta a fost, am pierdut cele trei puncte. După părerea mea, nu cred că Omrani influențează acea fază. Am văzut golul lui Bruno Fernandes și Rashford din Premier League, la meciul cu City. Doar domnul Feșnic, original din Cluj, putea să vadă așa această fază.

Normal că ne simțim vânați, dacă la derby-ul FCSB – Farul deleagă arbitru din Cluj. Cred că Alibec trebuia eliminat, al doilea galben pentru un fault comis asupra mea. La golul de 2-2 dă un fault inexistent, iar la 3-2 e un fault clar la mine. Nici n-a încercat să se uite la VAR.Nu putem vorbi cu el, este un pic mai ciudat. Nu știu dacă se dorește CFR campioană, dar nu cred că un arbitru din Cluj trebuia delegat la acest meci”, a spus Olaru, după meci.”, a spus Darius Olaru, după eșecul cu Farul.

realitatea.netfcsbrealitateadarius olaru