Darren Cahill, mesaj ferm pentru Djokovic: ,,Vaccinează-te şi vino să joci la Australian Open!”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 14:53,
Darren Cahill
Darren Cahill

Autorităţile din Australia au decis să-i anuleze viza lui Novak Djokovic pentru a doua oară. Hotărârea a fost luată de către Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, pe motiv de interes public.

Acesta este audiat din nou după ce a mai trecut prin asta la începutul săptămânii, când judecătorul Anthony Kelly a dispus eliberarea vizei sportivului. Acum, o decizie finală ar urma să se ia duminică in privinţa lui Nole.

Citeşte şi Ce urmează pentru Novak Djokovic după anularea vizei a doua oară! Cum ar putea să evolueze în primul tur la Australian Open

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a reacţionat după cele întâmplate în Australia. Acesta are un mesaj clar pentru Djokovic, să se vaccineze împotriva COVID-19 şi apoi să aibă pretenţia să evolueze la Melbourne.

,,Nu. Deloc (n.r.- întrebat dacă se bucură de situația lui DJokovic). Toată lumea a greșit și a ieșit un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul Victoriei, guvernul federal. Ar fi trebuit să se ia o decizie dură, ținând cont prin ce au trecut australienii. Fă-ți vaccinul și vino să joci la Australian Open. Dacă nu, poate ne vedem în 2023. Nu este loc de interpretări.”, a scris Darren Cahill, pe Twitter.

Dacă sârbul va primi o hotărâre favorabilă, ar putea să fie pe teren şi la ediţia din acest an a turneului Australian Open, care debutează, luni, pe data de 17 ianuarie.

Citeşte şi Veste îmbucurătoare pentru Nole! Ce spun avocaţii acestuia

australian openHalepdjokovicviza anulatadarren cahill