Data exactă la care va fi inaugurat noul stadion din Ghencea! Ce partidă se va juca

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 13:52,
ghencea2

Dechiderea oficială a noului stadion din Ghencea a fost amânată de nenumărate ori, dar acum se pare că atlfel stau lucrurile.

Noua arenă a Stelei va fi inaugurată pe data de 3 iulie 2021, dar nu de echipa de fotbal, ci de naționala de rugby a României. Alin Petrache a declarat că cel mai probabil adversar al ”stejarilor” va fi Argentina.

„Deocamdată nu ştim cu cine va fi meciul. Noi încercăm cu Argentina. Jucăm un meci pe Arcul de Triumf şi un meci pe Ghencea”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Rugby, conform sport.ro.

Alin Petrache speră ca la meciurile din vară rugbyștii să aibă și suporterii în tribune, dar cel puțin momentan, acest lucru nu este posibil pe Stadionul Arcul de Triumf, nici jucătorii nu pot intra pe el, chiar dacă arena a fost predată de constructor acum 5 luni.

„Încercăm în fiecare săptămână discuţii cu domnul ministru. Este ca o fortăreaţă. Nici să ne antrenăm nu putem”, a mai afirmat Petrache.

Sursa foto- CSA Steaua/Facebook

În urmă cu o zi, pe data de 7 mai, în jurul stadionul din Ghencea, suporterii Stelei s-au adunat pentru a celebra 35 ani de la triumul în Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla, în fața Barcelonei.

CITEȘTE ȘI –>> Noi planuri de inaugurare pentru stadionul Steaua! Primul meci ar putea fi unul de rugby

inauguraresteauastadion Ghencearealitatearugby
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”