De ce a refuzat FC U Craiova 1948 să joace amicalul cu AS Roma: ,,Totul era aranjat! Veneau 100.000 de olteni?”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 13:38,
FC U Craiova 1948
FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a debutat în Liga 1 cu o înfrângere, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 2-3, după ce rezultatul înregistrat la pauză a fost unul de egalitate.

În perioada următoare, elevii lui Adi Mutu ar fi trebuit să-şi măsoare forţele într-un meci amical cu italienii de la AS Roma, însă totul a picat. Oltenii ar fi fost deranjaţi de faptul că meciul urma să se dispute în baza de pregătire a romanilor şi nu pe marele stadion Olimpico.

Victor Becali, agent de jucători şi om cu relaţii strânse în fotbalul italian, spune că totul era aranjat ca meciul să se dispute, doar că nu au mai fost de acord cei de la FC U Craiova 1948.

,,Nu a fost o minciună. Meciul era aranjat, dar din cauza Craiovei nu s-a mai jucat amicalul cu AS Roma. Ei au refuzat!

Nu știu dacă este gest de neseriozitate. Mourinho acceptase meciul. Nu am fost eu implicat în organizare, era altcineva, un tip italian, care se ocupă cu astfel de meciuri. Se pare că U Craiova ar fi refuzat să joace pentru că nu era pe Olimpico, ci la Trigoria. Și, dacă era așa, ce? Păi, la Trigoria vin 4.000-5.000 de spectatori la un antrenament.

Și dacă jucau pe Olimpico, veneau 100.000 de olteni? Nu ne-au pus într-o lumină proastă, fratele meu a vorbit doar cu Mourinho, nu e nicio problemă.”, a declarat Victor Becali, pentru Digisport.

Citeşte şi DISCUŢIA PURTATĂ DE MARIUS ŞUMUDICĂ CU ADI MUTU LA FINALUL JOCULUI CFR – FC U CRAIOVA: ,,PUTEAU SĂ SCAPE IMEDIAT”

fc u craiovaamicalrealitateacfr clujromaniavictor becalias roma