OFICIAL | Şumudică a avut câştig de cauză! Mario Rondon a fost dat afară de CFR Cluj

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 04 iulie 2021, ora 15:59,
Mario Rondon
Mario Rondon

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Mario Rondon, după ce a fost exclus iniţial de Marius Şumudică din lotul echipei, după ultimul meci jucat.

,,Mulțumim, Mario Rondón! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mario Rondón au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului. Sosit în Gruia în vara anului 2019, atacantul venezuelan a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21), respectiv o Supercupă a României (2020). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru! Multă baftă, Mario, buena suerte!”, apare în comunicatul celor de la CFR Cluj


Marius Şumudică şi-a arătat şi latura mai puţin cunoscută la CFR Cluj şi l-a exclus din lotul echipei pe care a preluat-o în această vară pe Mario Rondon.

Atacant cu experienţă, Mario Rondon, 35 de ani, a fost luat de Şumudică în cantonamentul echipei, urmând să îl păstreze în lot şi să se bazeze pe serviciile sale în următorul sezon, doar că lucrurile nu au stat atât de simplu.

Sursa Foto: CFR Cluj/Facebook

Tehnicianul sosit în Gruia în locul lui Edi Iordănescu a fost nemulţumit de modul în care Mario Rondon s-a pregătiti la antrenamente. Deşi încerca să facă economie de efort, ,,Şumi” tot a decis să-i dea credit lui Rondon, dar totul s-a rupt la ultimul meci amical al lui CFR.

Titular în partida cu Ujpest, Rondon a fost schimbat în minutul 60 pentru că evoluţia sa nu a fost una de remarcat. Acesta a avut un schimb de replici cu Şumudică, iar cel din urmă a cerut excluderea atacantului din lot, cu permisiune conducerii, informează ProSport.

Oficialii lui CFR Cluj au mai avut probleme cu Mario Rondon şi în trecut, când acesta refuza să se antreneze din cauza restanţelor salariale.

După ce Rondon a fost exclus din lot, şefii campioanei i-au promis lui Şumudică un nou atacant, mai menţionează sursa citată.

Citeşte şi PRIMA „VICTIMĂ” A LUI ȘUMUDICĂ LA CFR! A EXCLUS DIN LOT UN TITULAR DUPĂ UN ANTRENAMENT

sumudicarealitateacfrmario rondonliga 1