SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

De Zerbi a venit cu replica pentru Mircea Lucescu: ,,Nu-mi place când alţii mă iau de prost”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 15:47,
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images

Cu Mircea Lucescu revenit pe banca echipei, Dinamo Kiev a pierdut meciul din Supercupa Ucrainei cu rivalii de la Şahtior Doneţk, scor 0-3.

După acest rezultat, antrenorul român a răbufnit la conferinţa de presă de după meci. Acesta a dat de înţeles că fotbaliştii săi au fost prea relaxaţi şi de aceea nu au câştigat un nou trofeu, în timp ce adversarii ar fi fost prea agresivi.

,,Nu mi-a plăcut atmosfera deloc. Au fost agresivi. De ce? Nu pot înțelege de ce atâta agresivitate, de ce atâta furie? Au năvălit pe teren când au sărbătorit golurile. Au intrat deseori în spațiul nostru, strigând spre noi. Prin tot ce au făcut au arătat lipsă de educație și lipsă de respect față de noi. E de netolerat.”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reacţia din tabăra adversă nu a întârziat să apară. Roberto de Zerbi spune că îl respectă pe Mircea Lucescu, însă nu acceptă lecţii de morală.

Pentru noi, cei tineri, Mircea Lucescu este un maestru. Eu respect pe toată lumea. Dar dacă Lucescu susține că noi n-avem respect, în timp ce el pune presiune, atunci nu accept asemenea lecții de morală, n-avem nevoie de ele. Nu-mi place când alții mă iau de prost.”, a declarat de Zerbi, potrivit aceleiaşi surse.

sassuolo

Citeşte şi REACŢIA LUI MIRCEA LUCESCU DUPĂ EGALUL CU BENFICA DIN CHAMPIONS LEAGUE: ,,AM UN SENTIMENT DE NEMULŢUMIRE”

de zerbisahtiordinamo kievmircea lucescuralitateaucraina