Debeljuh, din erou la a treia opțiune pentru Șumudică! Venirea lui Alibec îl „condamnă” pe croat

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 23:36,
Gabriel Debeljuh
Gabriel Debeljuh

CFR Cluj a obținut cu emoții victoria pe terenul campioanei Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în turul secund din preliminariile Champions League! 

Ardelenii pare că nu și-au învățat lecția după returul cu Borac Banja, unde au izbutit să se califice grație unui gol marcat în minutul 118 de Alexandru Chipciu. De această dată, elevii lui Marius Șumudică au tremurat serios pentru punctele de pe terenul lui Lincoln Red Imps, iar acum așteaptă returul din Gruia pentru a elimina orice emoție.

Succesul „feroviarilor” a fost adus de atacatul Gabriel Debeljuh, titularizat în linia ofensivă a CFR-ului, după accidentarea lui Bilel Omrani. În ciuda golurilor decisive marcate de-a lungul timpului de fotbalistul croat, acesta ar urma să fie abia a treia opțiune pentru Șumudică, după venirea lui Denis Alibec.

Cred că Debeljuh va rămâne în umbra lui Omrani. Acum, dacă va veni și Alibec, cu relația dintre Șumudică și Alibec, va rămâne în umbra celor doi Debeljuh. A marcat două goluri, cred că demonstrează că merită să fie un jucător pentru lotul unei echipe campioane, dar cred că Omrani e la un nivel superior. Din ce am înțeles, Omrani s-a pregătit foarte bine, cred că va rămâne titular până va reuși Alibec să se integreze, a declarat George Florescu, la Look Sport.

1.500.000 de euro este cota de piață a lui Gabriel Debeljuh, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Atacantul croat în vârstă de 24 de ani a ajuns în Gruia în vara anului trecut, de la Hermannstadt Sibiu, contra sumei de 250.000 de euro.

43 de meciuri, 11 goluri și cinci pase decisive reprezintă bilanțul fotbalistului în tricoul celor de la CFR Cluj în sezonul precedent.

Citește și CUM I-A TREZIT ȘUMUDICĂ PE JUCĂTORII SĂI LA PAUZĂ: „A TREBUIT SĂ SPARG DOUĂ STICLE”

realitateadeclaratiigeorge floresculiga 1debeljuhcfr cluj