Decizia ANAD, cu privire la cazul de dopaj al lui Gueye! Ce se întâmplă cu fostul atacant dinamovist

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 23:42,
Magaye Gueye, sursa foto: Profimedia
Magaye Gueye, sursa foto: Profimedia

Fostul jucător al celor de la Dinamo București a fost depistat pozitiv cu cocaină în luna martie a acestui an!

Magaye Gueye a reușit în perioada în care s-a aflat în România să țină capul de afiș mai mult cu evenimentele din afara terenului, decât cu prestațiile din partidele „câinilor”. După ce anterior se filmase în jacuzzi, cu două femei și cu pahare de băutură în mână, după aceea, fostul atacant al celor de la Everton a trecut la un alt nivel.

Concret, la testul antidoping efectuat la finalul partidei cu FCSB, din optimile Cupei României, Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină, lucru care i-a adus imediat rezilierea înțelegerii cu Dinamo. După aceea, pe data de 7 iulie, comisia de audiere a sportivilor și a personalului asistent al sportivilor care au încălcat reglementările anti-doping a hotărât să-l suspende pe fotbalist timp de trei luni.

Acum, având în vedere că jucătorul a fost suspendat automat în luna martie, când a fost depistat cu cocaină în sânge, Magaye Gueye și-a ispășit pedeapsa și poate să joace fotbal din nou.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a venit la Dinamo liber de angajament, după perioada petrecută la formația azeră, FK Qarabağ. Francezul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Strasbourg, Everton, Mllwall, Adanaspor și Osmanlispor.

Cota de piață a lui Magaye Gueye s-a prăbușit după perioada petrecută în Ștefan cel Mare, astfel că a ajuns să fie evaluat la doar 100.000 de euro, cu 300.000 mai puțin față de momentul venirii în România.

Citește și SEMNE DE ÎNTREBARE CU PRIVIRE LA DDB: „NU ESTE CLAR CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BANII SUPORTERILOR!”

realitateaanaddeciziecaz dopajdinamomagaye gueye