Decizia FRF în privinţa memoriilor de la Dinamo! Ce se întâmplă cu Filip, Anton şi Răuţă

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 14:43,
Dinamo – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dinamo – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook

Mai mulţi jucători de la Dinamo şi-au depus memorii pentru a le fi plătite restanţele salariale sau pentru a fi declaraţi fotbalişti liber de contract.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor , care aparţine de FRF, s-a pronunţat în urma cererilor venite din partea jucătorilor de fotbal de la Dinamo.

Steliano Filip, Alexandru Răuță, Paul Anton și Vlad Achim se numără printre fotbaliştii cu memorii la FRF. Aceştia au solicitat banii de salarii, fie să fie lăsaţi să plece gratis de la club.

Miercuri, cei de la LPF au anunţat ce decizie au luat cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, care s-au întrunit acum o săptămână.

Răuţă şi Anton au cerut încetarea contractului cu Dinamo, însă cele două speţe au fost amânate, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 21 iulie.

Vlad Achim şi-a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo şi între timp a semnat cu FC U Craiova 1948, formaţie patronată de familia Mititelu.

Steliano Filip şi-a cerut banii de la club, iar Dinamo a făcut o cerere de supendare, care a fost admisă de către FRF. Cele două părţi urmează acum să ajungă la un numitor comun în ceea ce priveşte plata banilor restanţi.

Citeşte şi VLAD ACHIM, BLOCAT DE FIFA LA DINAMO! CE URMEAZĂ PENTRU NOUL JUCĂTOR AL LUI FC U CRAIOVA

realitateafrfmemoriiLPFliga 1litigiidinamo