Decizia luată de FRF care schimbă tot! Bălgrădean este unul dintre fotbaliștii afectați

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 iunie 2020, ora 11:02,
frf
frf

Forul de la Casa Fotbalului a luat decizia ca jucătorii care au semnat angajamente cu echipele din Liga 1 începând cu 1 iulie să nu aibă drept de joc în acest sezon. 

Astfel, va fi imposibil ca unii dintre ei să își întâlnească echipa pentru care pot evolua în primele runde programate până la sfârșitul acestei luni! În acest caz, Bălgrădean nu va putea apăra poarta CFR-ului în unul dintre cele două dueluri cu FCSB din această stagiune. El a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali după ce a omis să le spună șefilor vicecampioanei că a semnat deja un nou angajament, având în vedere că înțelegerea sa cu FCSB expira la 30 iunie.

Situația ar fi fost cu totul alta dacă goalkeeperul de 32 de ani ar fi fost dorit în poartă în continuare de către conducerea roș-albaștrilor. Atunci, el ar fi trebuit să obțină acordul CFR-ului pentru a putea să își prelungească „șederea” la echipa antrenată de Vintilă, prin care era legat prin contract până la jumătatea anului. Modificarea ioperrată de FRF a fost necesară pentru ca finalul sezonului de Liga 1 fost amânat după data de 30 iunie din cauza epidemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI –>> Doliu în fotbalul românesc! Dispariție fulgerătoare în chiar prima zi a verii

fcsbbalgradeanfrfcontractecfrdecizie