Decizia luată de guvernul britanic. Ce se întâmplă cu jucătorii şi staff-ul lui Chelsea după revenirea din București

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 22 februarie 2021, ora 14:09,
Chelsea v Newcastle United, Premier League, 15scores a goal 0-22021 – 15 Feb 2021
Chelsea v Newcastle United, Premier League, 15scores a goal 0-22021 – 15 Feb 2021

Jucătorii echipelor engleze, care evoluează în competițiile internaționale în deplasare, sunt obligaţi să intre izolare timp de zece zile de când revin în ţară.

Noile restricţii au fost anunţate, duminică, de guvernul britanic pentru combarea răspândirii de COVID-19.

Este şi cazul echipei Chelsea. Gruparea londoneză va ajunge azi în București, pentru meciul de marţi cu Atletico Madridde pe Arena Naţională, din turul optimilor Champions League.

Londonezii vor intra în carantină după deplasarea din România. Jucătorii își vor putea părăsi locuinţa doar pentru antrenamente şi partide în competiţia internă informează news.ro, care citează dailymail.co.uk.

Foto: Profimedia

Dacă după primele cinci zile de izolare, un jucător are un test negativ, atunci perioada iniţială de 10 zile de carantină va fi înjumătăţită.

În cazul echipelor naţionale, jucătorii vor fi obligați să rămână într-o bulă sportivă, în perioada în care se află la loturi.

Alături de Chelsea, Manchester City va evolua și ea în optimile Ligii Campionilor săptămâna aceasta. Jucătorii lui Pep Guardiola vor înfrunta, miercuri, echipa germană Borussia Monchengladbach, pe Puskas Arena din Budapesta.

La rândul ei, Arsenal va evolua, joi, cu Benfica Lisabona la Pireu, în Grecia, în manşa retur, considerată pe teren propriu, în 16-imile Europa League.

Citește și VIDEO | Atletico Madrid a ajuns la București pentru duelul de foc cu Chelsea din Liga Campionilor

 

coronaviruschelsearealitateareal madridAtletico