Declarația care le va merge la inimă oltenilor: „Ultraşii majoritari sunt la FC U Craiova. Dincolo sunt «sămânţarii»”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 15:18,
fc u craiova 1948

Marcel Pușcaș, fost președinte al Universității Craiova, este de părere că suporterii din Craiova vor susține echipa lui Adrian Mititelu.

Universitatea Craiova va obține promovarea matematică în Liga 1 dacă va înregistra cel puțin o remiză cu Csikszereda. Meciul va avea loc joi de la ora 17:30, în etapa a opta a play-off-ului Ligii a 2-a.

Acest oraş va trăi periculos. Taberele sunt împărţite, ultraşii majoritari sunt la FC U Craiova. Dincolo sunt «sămânţarii», aşa cum le spun ultraşii. Probabil se va lăsa cu scântei în Liga 1, iar timpul va decide cine va avea stabilitate. Diferenţa e că Mititelu e băstinaş, e implicat de ani buni în fotbal şi dragostea lui pentru acest club îl face capabil să vândă tot ce are. Multe lucruri pozitive i s-au întâmplat în viaţă datorită fotbalului, dar şi multe lucruri negative. 

E de apreciat tenacitatea lui, nu ştiu câţi investitori din fotbal, odată ce le-au repornit nişte afaceri, ar mai fi investit milioane de euro într-o echipă, ştiind că au probleme cu vechea echipă. E pasiunea. Trebuie să fii puţin nebun să bagi atâţia bani! O nebunie frumoasă. Trebuie să iubeşti fotbalul, clubul, oraşul, comunitatea. 

Probabil că Adrian Mititelu s-a simţit şi puţin obligat faţă de suporteri. Aceşti suporteri au însoţit echipa în campionatul judeţean. Această echipă nu se referă strict la dragostea craiovenilor sau oltenilor, sunt în Ardeal foarte mulţi suporteri, în Banat. A fost meciul de Cupă cu U Cluj, acum un an şi ceva, eram în Liga 3 şi au fost 12.000 de spectatori. A doua zi a jucat CS U Craiova cu Reşiţa, tot pe Oblemenco, şi au fost 5.000 de fani”, a spus Marcel Pușcaș la Look Sport.

Echipa pregătită de Eugen Trică este lider în play-off-ul Ligii 2, cu 49 de puncte, cu trei etape înainte de final. Formația olteană se află la cinci lungimi de CS Mioveni, ocupanta locului 3 în ierarhie.

Citește și EXCLUSIV | Florin Costea, despre un nou derby în primul eșalon: “E loc chiar și pentru trei echipe din Craiova în Liga I”

realitateacraiovamarcele puscasuniversitatea craiovafotbalfc u criaovaadrian mititelu
edi-iordanescu-scaled

Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”

WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”