Declaraţie fabuloasă după prima etapă din Champions League: ,,Kapetanos arăta mai bine decât Luuk de Jong

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 09:35,
FC Barcelona – Bayern Munchen/Sursa foto: Profimedia Images
FC Barcelona – Bayern Munchen/Sursa foto: Profimedia Images

Marţi seara s-au disputat jumătate din meciurile nului sezon de Champions League, iar capul de afiş a fost ţinut de către duelul dintre Barcelona şi Bayern Munchen.

Nemţii s-au impus fără drept de apel în meciul disputat pe Camp Nou, scor 3-0. Golurile partidei au fost marcate de către Thomas Muller, în prima repriză, respectiv Robert Lewandowski, o dublă, în partea secundă.

Ilie Dumitrescu, fost mare internaţional, a vorbit despre meciul din Spania. Specialistul nu a fost impresioant de ultimul transfer al Barcelonei, Luuk de Jong. Acesta a declarat că fostul său elev de la FCSB, Pantelis Kapetanos, arăta mai bine decât vârful olandez.

,,Mi s-a părut o diferență mare în viteza de joc. Barca a arătat ca o echipă modestă a competiției. Nu eram obișnuit cu Barca în ipostaza asta, cel puțin eu. Am văzut un Bayern care a început foarte sus, în terenul adversarului, cu un pressing agresiv, cu Lewandowski, Sane, Musiala foarte sus, cu fundașii laterali în jumătatea adversă. Barca a suferit. Ei încercau să aibă inițieri de la portar, cu fundașii centrali, dar nu făceau 2-3 pase și Bayern recupera.

Depay a început foarte bine la Barcelona, l-am văzut la nivel internațional, chiar face diferența. În seara asta, nu se putea să depășească. Luuk De Jong, în față… eu l-am antrenat pe Kapetanos, dar Kapetanos arăta mai bine.

Frenkie de Jong e un jucător bun, la fel ca Pedri și Busquets, dar în seara asta a fost foarte greu să remarc pe cineva. L-aș remarca totuși pe Araujo ca forță, deși a avut în anumite momente imprudențe. În rest, Balde a intrat foarte bine. Diferență mare, cred că Barcelona, anul ăsta, va trebui să depună un efort consistent să prindă loc de Champions.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Ilie Dumitrescu, sursa foto: Ilie Dumitrescu/Facebook
Ilie Dumitrescu, sursa foto: Ilie Dumitrescu/Facebook

Citeşte şi REACŢIA LUI MIRCEA LUCESCU DUPĂ EGALUL CU BENFICA DIN CHAMPIONS LEAGUE: ,,AM UN SENTIMENT DE NEMULŢUMIRE”

champions leagueilie dumitrescubarcelonaluuk de jongBayernrealitatea