Declarație ironică la adresa FCSB-ului! ”Și ei au jucat în 10, Vlad nu a avut ce sa apere”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 13:38,
cfr fcsb play-off

În capul de afiș al rundei 28 din Liga 1, FCSB a învins-o clar pe CFR Cluj pe Arena Națională, cu scorul de 3-0.

Golurile partidei au fost marcate de Olaru ’49, Tănase ’62 şi Moruţan ’78.

Unul dintre acționarii campionilor, Ștefan Gadola, a reacționat și el după înfrângerea drastică suferită de ardeleni. A recunoscut superioritatea de care a dat dovadă FCSB și că victoria liderului din Liga 1 e pe deplin meritată.

„Nu este capătul lumii, nu este o tragedie. Sportul înseamnă să și pierzi. Mai avem playoff-ul, mai sunt în total 12 meciuri. Nu mă așteptam să fim atât de loviți, deci o înfrângere atât de dură. S-a întâmplat, neatenții, poate am fost puțin demotivați de la început, se întamplă.

Ca antrenor, este o înfrângere dură, și eu am fost puțin necăjit aseară. Sunt convins că băieții se vor mobiliza, vine și o pauză, sper că o să ne revină și atacanții și vom face jocuri bune”, a comentat acționarul campioanei, conform sport.ro.

CFR Cluj nu a avut niciun șut pe poartă în tot meciul. Ștefan Gadola a avut și o remarcă ironică pe această temă, declarând că: Practic noi nu am avut atacant ieri. În glumă așa, le spuneam prietenilor mei că și FCSB a jucat în 10, că Vlad nu a avut ce să apere”. 

Ștefan Gadola a atins și subiectul Edi Iordănescu, despre care a spus că nu se pune problema ca acesta să fie demis, în eventualitatea în care nu câștigă campionatul. De asemenea, i-a luat și apărarea lui Arlauskis, care a fost eliminat în partida cu FCSB.

„Nu se pune problema schimbării lui Edi. Arla e un portar profesionist, foarte bun. Poate a greșit un pic acolo, dar și atacantul s-a întors puțin cu spatele acolo. A fost o decizie dură pentru mine”, a concluzionat Ștefan Godola, conform sursei citate.

După 28 de etape scurse din Liga 1, FCSB este prima, cu 63 puncte, iar CFR o urmează, cu 60 puncte. În etape viitoare, FCSB primește vizita Craiovei, iar CFR o întâmpină pe Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Cum explică Edi Iordănescu înfrângerea CFR-ului cu FCSB: ,,S-a văzut că ultimele evenimente ne-au afectat tare”

cfr clujfcsbrealitatealiga 1ironiiedi iordanescu
bucurie cfr cluj

Un titular de la CFR Cluj, drum liber către viitoarea echipă! Ce scrie presa din străinătate

Turkish Superlig Match between Fenerbahce and Kayserispor

Cum vede Daniel Niculae o revenire a lui Săpunaru la Rapid: ,,Ştiţi pentru ce echipă îi bate inima”