Declarații șocante! Gigi Becali: „Diavolul l-a pus să facă! Nu va mai antrena niciodată Steaua”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 23 decembrie 2018, ora 08:36,
gigi becali

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicolae Dică după meciul pierdut cu CFR Cluj (0-2). Patronul FCSB a lansat un atac fără precedent. A spus că Dică vrea bani, că l-a distrus pe Moruțan și că nu va mai antrena niciodată FCSB. 

Becali a dezvăluit că a fost avertizat de MM Stoica în privința lui Dică. Acum, după înfrângere, patronul FCSB l-a executat public pe tehnician.

Declarațiile lui Gigi Becali sunt de o duritate fără precedent.

„Știți ce vrea Dică? Atunci când a plecat în Italia ca jucător, i-am dat 60.000 de euro să-și ia casă. Acum vrea bani, de asta vrea să discutăm. El spune că vrea să-i dau bani, dar n-o să-și dea demisia. E frumos să-și dea demisia și să plece.  Vă dau o hârtie și o să vedeți la finalul campionatului de ce am pierdut titlul!

Am spus că nu vreau să-l dau afară pentru că are familie și nu vreau să-l fac să supere. Dar când nu asculți înseamnă că ai o vină. Și eu sunt vinovat, dar MM mi-a tot spus și eu nu l-am ascultat. MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!».

Am spus că Gâlcă nu va mai antrena niciodată la Steaua, iar acest lucru se va întâmpla și cu Dică.

Cum să-l scoți pe Moruțan? Nu poți distuge moral un jucător. Dică și-a dat seama că e 0-1, jucăm în 10, a vrut să moară pe mâna lui. Cu Dică nu mai sunt șanse la campionat, nu avem forță, e clar. Cum poate spune Dică faptul că am jucat mai bine când noi n-am avut niciun corner în prima repriză?”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

Dică nu ar fi plecat, dar Diavolul l-a pus să facă ce a făcut. Nu se mai schimbă nimic. O să-i spun lui Dică: «Fii caracter!”» Fiecare rezolvă lucrurile cum vrea, dar mie îmi plac lucrurile făcute la lumină. Fac ce fac cu demnitate, nu fur de la nimeni nimic. La echipa mea fac cum vreau, oricât m-ar critica oricine. Cine vrea să lucreze cu mine să știe că totul se va face la lumină, la televizor. Cine nu vrea, foarte bine!”, a declarat Gigi Becali la TV Digisport.

CITEȘTE și Dică, împăcat cu situaţia: “Visam să plec altfel…”

nicolae dicănicolae dica demisgigi becalifcsb cfr cluj
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”