Declarațiile lui Marius Măldărușanu înaintea partidei cu FCSB: ”Putem să batem pe oricine într-o zi bună”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 15:46,
Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Partida restantă dintre FC Hermannstadt şi FCSB se va disputa, joi, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărușanu, a declarat, miercuri, că FCSB este cea mai bine pregătită echipă la momentul actuat. Cu toate acestea, tehnicianul a subliniat că jucătorii săi pot ieși învingători în fața oricărui adversar.

„Jucăm contra echipei de pe primul loc, pare cea mai în formă echipă, vine după un rezultat pozitiv contra campioanei en titre. Şi noi avem în parcurs destul de bun, în ultimele patru etape suntem neînvinşi, venim după o victorie. Deci, se anunţă un meci tare, două echipe care joacă fotbal, însă trebuie să avem foarte mare grijă, pentru că au o tranziţie pozitivă bună, au o echipă cu calitate tehnică, sunt încrezători în ei. Dar într-o zi bună putem bate pe oricine”, a declarat Măldărăşanu, citat de Agerpres.

„Spre deosebire de sezonul trecut ştiu să se apere, şi au momente în care o fac foarte bine, şi aşteaptă greşeala adversarului. Pot pune probleme oricărei echipe, va trebui să gestionăm bine şi un astfel de moment”, a completat Măldărăşanu.

De asemenea, Măldărușanu a transmis un mesaj suporterilor.

„Noi am ridicat nivelul şi aşteptările sunt mari. Dar noi ăştia suntem, trebuie să fim susţinuţi până la capăt, pentru că meciul are 90 de minute. Avem nevoie de suporteri să fie al 12-lea jucător, pentru că doar împreună vom reuşi şi îi aşteptăm să ne susţină şi la bine şi la rău”, a mai spus Măldărăşanu.

fc hermannstadtfcsbmarius măldărușanu