Declarațiile lui Pintilii după succesul cu Mioveni: ”Mă vezi pe mine să am un conflict cu cineva!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 05 decembrie 2022, ora 23:06,
„M-a dezamăgit când a plecat și nu m-a salutat”, a spus Mihai Pintilii despre Nicolae Dică
„M-a dezamăgit când a plecat și nu m-a salutat”, a spus Mihai Pintilii despre Nicolae Dică

Formaţia FCSB a învins, luni seară, cu scorul de 5-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

Echipa lui Leo Strizu a marcat prin Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87).

Antal a marcat pentru Mioveni în minutul 74.

La finalul meciului, Mihai Pintilii a oferit mai multe declarații.

”Mă bucur pentru băieţi, au avut atitudine bună, se vede şi în teren că au plăcere la antrenament. Am jucat împotriva echipei de pe ultimul loc, am jucat acasă, era vital să câştigăm. Eu le-am spus să joace fotbal de plăcere, să se bucure de fotbal şi asta fac.

Nu s-a întâmplat nimic cu Oaidă, e o schimbare, a intrat Edjouma şi a făcut-o foarte bine. Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări în minutul 25, dar se vorbeşte doar despre noi.

Eu mă bucur că băieţii au atitudine, au personalitate, au plăcere şi arată foarte bine. Normal că-i supărat, tu n-ai fi supărată dacă te-ar da afară? E normal să fii supărat, dar trebuie să treacă peste, să demonstreze la meciul următor că merită să rămână în teren. Eu sunt sigur că va trece peste.

Mă vezi pe mine să am un conflict cu cineva? Dacă aş avea, aş spune, n-am nicio problemă cu nimeni. Cu Edjouma am vorbit şi înainte de meci”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul meciului.

mihai pintiliifcsbmioveni