Declarațiile lui Robert Niță despre prestația lui Alexandru Ișfan în meciul pierdut contra Farului Constanța: ”Nu are presiunea concurenței”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 21:59,
Alexandru Ișfan
Alexandru Ișfan

Farul Constanța a învins Universitatea Craiova, în etapa a 24-a din Superligă.

Eugen Neagoe a pariat pe Alexandru Ișfan, însă Robert Niță susține că fotbalistul nu pare să demonstreze că se ridică la nivelul sumei de 650.000 de euro, pe care echipa din Bănie a plătit-o în schimbul său.

”Nu vorbim de calități, vorbim de ultimele lui 10 meciuri. Ultimele 7-8 meciuri la Pitești a jucat doar pentru că se gândeau că îl vor vinde. Și l-au vândut! Hai să ne uităm pe cifre. E o perspectivă, de-aia s-au plătit niște bani. El d-aia și joacă. Miculescu are ghinionul că joacă Cordea. Și joacă foarte bine. La Ișfan nu joacă nimeni. Ișfan nu are presiunea concurenței”, a declarat Robert Niță pentru Fanatik.

”O echipă care nu își găsește ritmul și constanța indiferent de cine este antrenată. Craiova aseară, cel puțin în prima repriză, pare ca o echipă care s-a strâns undeva din curtea școlii. ‘Hai mă să mergem la Constanța să jucăm cu Farul’.

Nimic, la un moment dat se chinuiau săracii, și prima repriză au avut și vântul în favoarea lor, să ajungă cu mingea pe la 30 de metri. Tot încercau să aibă mingea să aibă o construcție posesivă. Nimic”, a mai spus Robert Niță.

robert nițăuniversitatea craiovaAlexandru Ișfanfarul constanța