ULTIMA ORĂ | Kayserispor confirmă transferul lui Denis Alibec la CFR Cluj! Anunțul turcilor

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 16:06,
Alibec, sursa- Profimedia Images
Alibec, sursa- Profimedia Images

CFR Cluj îşi continuă campania de transferuri după ce antrenorul Marius Şumudică a declarat că îşi mai doreşte ca la echipă să mai ajungă un vârf de atac.

UPDATE 16:00-  „S-a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj pentru un împrumut pe o perioadă de un an al jucătorului nostru Denis Alibec”, se arată în comunicatul clubului din Superliga Turciei.


După mai multe discuţii purtate cu mai mulţi fotbalişti, CFR Cluj a ajuns la varianta Denis Alibec, fotbalist care este legitimat la Kayserispor, în Turcia, şi cu care Şumudică a lucrat foarte bine în perioada de la Astra Giurgiu.

Atacantul de 30 de ani ajunge în Gruia sub formă de împrumut, ardelenii având şi opţiune de achiziţionare definitivă a lui Denis Alibec. Având la turci o remuneraţie anuală de 800.000 de euro, cei de la CFR Cluj vor susţine o parte din salariul jucătorului, după cum informează Digisport.

,,Alibec s-a transferat (n.r. – în Turcia) pe un milion, plus salariul lui. Deci nu ştiu dacă ne permitem în momentul de faţă să-l aducem pe Alibec. Mie îmi place de el, e un jucător care face diferenţa, cu mine a avut cele mai bune prestaţii… dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuţie nici cu conducerea, nici cu Alibec despre asta.”, declara Marius Şumudică, înaintea meciului cu FC U Craiova 1948.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ S-A DEZLĂNȚUIT DUPĂ CE ECHIPA SA A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI DUPĂ 10 ZILE: „NU MĂ MAI CRITICAȚI, EU FAC SPECTACOL”

cfr clujliga 1realitateatransferimprumutdenis alibec