Denis Drăguș pleacă de la Standard Liege! Românul revine în Italia după 18 luni

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 17:48,
Denis Drăguș
Denis Drăguș

Atacantul român Denis Drăguș va părăsi echipa belgiană Standard Liege, pentru a juca la formația italiană Genoa.

Denis Drăguș va fi coleg la Genoa cu Radu Drăgușin și George Pușcaș

Denis Drăguș va ajunge la ocupanta locului 3 din Serie B sub formă de împrumut, până la vară. Dacă Genoa vrea să-l transfere definitiv va fi nevoită să plătească 2 milioane de euro, scrie clubul belgian pe site-ul oficial.

La Genoa, care va plăti slaariul integral al lui Drăguș, evolează, deja, doi români. Este vorba despre fundașul Radu Drăgușin și de atacantul George Pușcaș. Uiltima dată când a jucat în Italia se întâmpla în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, la Crotone.

Românul ar fi fost reticent la început, în ciuda interesului formației din Serie B. Dar, realizând că nu era pe deplin în concordanță cu planurile antrenorului său – mai ales în urma atitudinii sale pe teren la antrenament –, ar fi acceptat în cele din urmă să mergi la clubul italian”, scrie Standard pe site-ul oficial.

În acest sezon, Drăguș a jucat 21 de jocuri și a dat 4 goluri. el a fost implicat într-un scandal în octombrie, la meciul cu Anderlecht. Meciul a avut loc la Liege, iar partida a fost întreruptă în minutul 63, când gazdele conduceau cu 3-1, din cauza petardelor și fumigenelor aruncate în teren de suporterii formației oaspete.

După ce arbitrul a oprit definitiv meciul, Denis Drăguș a avut o atitudine ironică față de suporterii lui Anderlecht, ducându-se în dreptul sectorului de tribună ocupat de aceștia și aplaudându-i.

Din cauza acestui gest, românul a fost suspendat un meci și amendat cu 1.000 de euro.

genoaStrandard LiegeDenis Dragus