Dennis Man a intrat pe radarul celor de la AC Milan! Italienii anunță de ce depinde transferul

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 18:30,
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images/ Dennis Man
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images/ Dennis Man

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani, Dennis Man, este dorit în momentul de față de AC Milan, ocupanta locului 2 în ultimul sezon din Italia!

Retrogradată în Serie B după un sezon de coșmar, Parma este gata să înceapă o reconstrucție totală începând din această vară și speră să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului italian. În ciuda rezultatelor slabe, jucătorii Parmei au atras atenția marilor cluburi din Europa, iar unul dintre fotbaliștii „vânați” în această perioadă de „mercato” este Dennis Man, venit la începutul acestui an de la FCSB.

Potrivit informațiilor milanlive.it, românul este dorit de AC Milan, iar Paulo Maldini, fosta legendă al rossonerilor, insistă pentru transferul internaționalului tricolor. Singura condiție pentru care Man ar putea ajunge pe San Siro este ca formația lui Stefano Pioli să vândă un jucător de bandă în această vară.

Astfel, potrivit italienilor, primul fotbalist care ar fi pe lista de plecări este Jens-Petter Hauge, un tânăr norvegian care îi poate deschide ușile spre AC Milan lui Dennis Man. Milanezii îl evaluează la 12 milioane de euro pe nordic, iar acest poate părăsi vicampioana Italiei în cazul unei oferte avantajoase. De asemenea, și Samu Castillejo, un alt jucător de bandă, care a fost folosit puţin de Pioli, s-ar afla pe lista de plecări a Milanului.

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului în Italia.

Citește și NOI DETALII DESPRE VIITORUL LUI MAN ȘI MIHĂILĂ LA PARMA: „CLUBUL ĂSTA A INVESTIT BANI ÎN EI!”

ac milanparmatransfer mandennis manrealitatea