Noi detalii despre viitorul lui Man și Mihăilă la Parma: „Clubul ăsta a investit bani în ei!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 08:35,
Dennis Man, PARMA
Dennis Man, PARMA

Parma a retrogradat în Serie B, astfel că începând din sezonul următor Dennis Man și Valentin Mihăilă se vor lupta pentru promovarea în prima ligă!

Formația de pe Ennio Tardini a terminat pe ultimul loc în Serie A, astfel că patronul clubului a pregătit mai multe schimbări la echipă începând din sezonul următor. Una dintre primele mișcări făcute de americanul Kyle Krause a fost demiterea lui Roberto D’Aversa și aducerea lui Enzo Maresca, fostul manager a celor de la Manchester City U23, dar și transferul marelui Gianluigi Buffon, revenit la Parma după 20 de ani.

Cu un obiectiv clar pentru sezonul următor, Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt considerați doi dintre jucătorii cheie ai noului proiect de la club. Cu toate acestea, Victor Becali a vorbit despre situația internaționalilor români, dar și despre posibilitatea ca fostul jucător al FCSB-ului să ajungă la Atalanta, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă. Fostul agent este de părere însă că este prea devreme pentru a se vorbit despre un transfer al românilor de pe Ennio Tardini.

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

„Campionatele încep târziu, în Italia începe pe la 1 septembrie, așa că mercato e lung. Oamenii s-au uitat la European, acum analizează. Dacă sunt jucători mult prea scumpi se orientează în alte părți. Presa îi plimbă prin fiecare campionat. Orice jucător își dorește să ajungă la o echipă mai bună, dar ei fac parte din proiectul Parmei.

Citește și ITALIENII AU ANUNȚAT CE CLUB URIAȘ VREA SĂ-L TRANSFERE PE DENNIS MAN. PARMA CERE ÎN SCHIMBUL SĂU 25 DE MILIOANE DE EURO

Acum, dacă există oferte, cum s-a exprimat și patronul Parmei, de luat în considerare, sigur că le va discuta. Dar, deocamdată, nu s-a făcut nicio ofertă și mai e o lună și ceva de mercato. Cu directorul sportiv de la Atalanta ne cunoaștem de 25 de ani. Îmi știe telefonul, m-ar fi sunat. Poate va suna.

Deocamdată, nu pot să vă spun nimic pentru că nu e ceva concret. Ar fi bine să joace în Serie A. Clubul ăsta a investit bani în ei, au salarii bune, dar e normal să-și dorească să joace în Serie A. E prea devreme de discutat”, a spus Victor Becali, potrivit Digi Sport.

8.500.000 de euro a plătit Parma celor de la CSU Craiova în schimbul lui Valentin Mihăilă (22 de ani), în luna octombrie a anului trecut.

13.000.000 de euro a încasat și FCSB de pe urma lui Dennis Man, la începutul acestui an.

Citește și VALENTIN MIHĂILĂ, DORIT PE OLIMPICO! ANUNȚUL VENIT DIN ITALIA

victor becaliserie arealitateaparmadeclaratiivalentin mihailadennis man