Dennis Man, amenințat cu echipa a doua a FCSB-ului! Reacția italienilor la scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 28 ianuarie 2021, ora 20:23,
dennis-man

Scandalul izbucnit între Gigi Becali și Anamaria Prodan, după transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma a ajuns și la urechile italienilor.

Miza a fost dată de comisionul perceput de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan.

Directorul sportiv de la Parma i-a trimis un mesaj impresarului, prin care îi transmite că nu a trăit în viața lui așa ceva.

Cei de la Parma sunt siderați de ceea ce s-a întâmplat. Au zis că așa ceva nu au întâlnit niciodată. Am mesaj de la directorul sportiv în care zice că nu a trăit niciodată așa ceva.

victor-gigi-giovanni-becali

Cred că toată lumea s-a obișnuit cu circul de la Steaua. Cred că ușor, ușor se închid toate ușile pentru ei. Așteptăm să vedem contractul de la Parma și vom vedea ce decizii vom lua”, a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Dennis Man este impresariat în continuare de Anamaria Prodan.

Eu sunt agentul lui Dennis Man. A refuzat categoric să semneze contract pe cinci ani cu Giovanni Becali, chiar și după ce i-au amenințat familia, după ce i-au amenințat părinții.

L-au obligat să semneze o hârtie pe două zile, că altfel îi blocau transferul.

Dennis a spus că nu vrea să iasă din contract. L-a amenințat că dacă nu iese, nu se mai duce la Parma, că îl trimite la echipa la doua. Mi se pare așa de urât”, a mai spus Anamaria Prodan.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din Liga I.

Conform Transfermarkt, mutarea lui Man de la FCSB la Parma ocupă locul 7 în ierarhia transferurilor din ianuarie 2021.

Citește și Gigi Becali, “război” cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: “Ce antrenor îl trimitea pe Man în Liga 3?”

 

realitateadennis manfotbalanamaria prodanscandalgigi becaliparmatransfer
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat