Dennis Man are Italia la picioare deja, după mutarea în Serie A! ,,E rapid ca o aşchie”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 09:12,
man parma

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1, după ce a acceptat propunerea celor de la Parma.

Nu mai puţin de 13 milioane de euro va încasa Gigi Becali în chimbul mijlocaşului de 22 de ani, care va avea în Italia un salariu de aproximativ 1 milion de euro pe sezon.

Man a evenit deja super cunoscut în fotbalul italian, după ce jurnaliştii de la Gazzeta dello Sport i-au dedicat un întreg articol mjlocaşului.

Povestea lui Dennis Man, de la refuzul lui City la cel mai scump transfer din România”, este titlul articolului dedicat lui Dennis Man, după mutarea perfectată la Parma.

În continuare, italienii îl descriu pe Man ca fiind un jucător destul de puternic, şutul său fiind una dintre calităţile remarcante ale jucătorului român.

2020 a fost groaznic pentru toată lumea, cu excepția acestui jucător de bandă dreaptă, care este rapid ca o așchie și cu un șut devastator”, mai scriu italienii.

După aceea, jurnaliştii italieni amintesc de perioada junioratului, în care Dennis Man a avut mai multe probleme. Aceştia mai menţionează în articol şi visul românului, de a juca la Real Madrid.

Citește și Dennis Man, amenințat cu echipa a doua a FCSB-ului! Reacția italienilor la scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

„Echipa care tocmai fusese cumpărată de șeicul Mansour l-a invitat în Anglia în probe, dar lucrurile nu au mers până la capăt. Însă Giuseppe Materazzi, tatăl lui Marco, îl remarcă și îi spune celui care intermediase venirea că Dennis va ajunge un mare jucător. De la 13 la 15 ani, Dennis are probleme deoarece crește brusc și suferă de dureri de spate.

În pofida acestora și a prietenilor care se distrează în oraș, Dennis trage tare la antrenamente. Iar în 2016, la vârsta de doar 17 ani, ajunge la FCSB, unul din visurile împlinite, visuri printre care se numără și acela de a juca pentru Real Madrid.

La București locuiește cu tatăl lui. La FCSB începe bine și joacă în primele 9 partide. Dar apoi trece pe bancă și Reghecampf justifică acest lucru prin faptul că jucătorul trebuie să mai crească. Adevărul este dezvăluit de Gigi Becali, care recunoaște că trebuia să plătească încă 100 de mii de euro celor de la UTA dacă era în teren 10 meciuri. Acum, Dennis a ajuns în fotbalul care contează”, mai apare în articolul scris de italieni.

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă murtare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Avertisment pentru Parma, după ce l-a achiziționat pe Dennis Man: “Vine dintr-un campionat slab

gazzeta dello sportdennis mantransferrealitateaitalialiga 1parmaserie a
FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”

halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie