Dennis Man, înapoi pe teren după trei luni! Mesajul fostului golgheter al FCSB-ului

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 21:41,
Dennis Man, sursa foto- Parma/Facebook
Dennis Man, sursa foto- Parma/Facebook

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a jucat prima partidă după accidentarea suferită în urmă cu mai multe luni!

Fostul golgheter al celor de la FCSB a evoluat timp de 45 de minute pentru Parma, în primul meci de pregătire al acestei veri. Dennis Man a fost trimit titular de noul antrenor, Enzo Maresca, în victoria echipei sale, scor 2-0, împotriva divizionarei din eșalonul al 5-lea, Stegen Stegona.

Man a arătat poftă de joc și a fost foarte activ, ratând o șansă importantă în minutul 29, moment în care șutul său din interiorul careului a trecut puțin peste poartă. În ceea ce îl privește pe Valentin Mihăilă, celălalt român al celor de la Parma, acesta este în continuare indisponibil și se află în perioada de refacere.

Imediat după revenirea pe gazon, Dennis Man a dorit să împărtășească bucuria cu urmăritorii săi, postând o fotografie pe contul său de Instagram. În descrierea pozei, atacantul român a scris „Din nou în joc după trei luni!”

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului în Italia.

Citește și MIHAI STOICA, DESPRE MAN LA MILAN: „SAMU CASTILLEJO ȘI SAELEMAEKERS SUNT MULT SUB EL!”

parmadennis manrealitatearevenire