SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Stoica, despre Man la Milan: „Samu Castillejo și Saelemaekers sunt mult sub el!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 23:44,
Dennis Man
Dennis Man

Dennis Man a ajuns în a doua divizie din Italia, dar supriza cea mai mare a venit din faptul că a stârnit interesul celor de la AC Milan.

Retrogradată în Serie B după un sezon de coșmar, Parma este gata să înceapă o reconstrucție totală începând din această vară și speră să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului italian. În ciuda rezultatelor slabe, jucătorii Parmei au atras atenția marilor cluburi din Europa, iar unul dintre fotbaliștii „vânați” în această perioadă de „mercato” este Dennis Man, venit la începutul acestui an de la FCSB.

Vicecampioana din Italia vrea să-l aducă pe jucătorul de 22 de ani, unde acesta ar deveni colegul lui Ciprian Tătărușanu. Despre posibila mutare a vorbit și Mihai Stoica. Actualul oficial de la FCSB are încredere că Man ar putea face față la o echipă precum AC Milan, considerându-l un fotbalist mai bun decât concurenții pe post, Samu Castillejo și Alexis Saelemaekers.

”Cred că poate juca la Milan. Pe poziţia lui, este un Samu Castillejo, care este mult sub Dennis Man, la fel şi Saelemaekers. Uitaţi-vă ce jucători au plecat de la Milan şi ce jucători au rămas. Mi-aş dori foarte mult ca Dennis Man să ajungă acolo, dar în special să rămână să joace în Serie A, nu ştiu dacă neapărat la AC Milan” , a spus Mihai Stoica, managerul general al FCSB, la conferinţa de presă.

CITEȘTE ȘI –>> DENNIS MAN A INTRAT PE RADARUL CELOR DE LA AC MILAN! ITALIENII ANUNȚĂ DE CE DEPINDE TRANSFERUL

realitateamihai stoicaparmaac milandennis man