Dennis Man, lăudat după ultimele sale evoluții: „E cu 10 clase peste tot fotbalul românesc!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 08:57,
dennis man 2
dennis man 2

„Perla” lui Gigi Becali are un început de sezon cu nu se putea mai bun, fiind unul dintre golgheterii campionatului!

Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului Dennis Man, a lăudat evoluțiile din ultimul timp ale jucătorului de la FCSB și este de părere că Gigi Becali va lua mulți bani pe unul dintre preferații săi. Agentul fotbalistului a spus că în acest moment sunt foarte multe echipe care stau cu ochii pe Man, dar care din cauza pandemiei, ezită să ofere bani mulți.

gigi-becali-anamaria-prodan-fcsb

În trecut, Becali a primit o ofertă din partea echipei de Premier League, Norwich, dar care nu l-a mulțumit pe latifundiarul din Pipera.

„Sunt foarte multe echipe interesate de el. Fiind situația cu COVID-ul, încă nu e niciun club care să dea suma ceruta, dar va fi, cu siguranță va exista!

Dennis Man e 10 clase peste tot fotbalul românesc. Gigi Becali va lua cu sigurantă banii pe care îi vrea pentru el. Dennis va juca la naționala mare când va veni timpul lui. Normal ar fi să fie alături de Mutu la ultimul meci, cel mai important, cu Danemarca, unde se joacă și calificarea.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Dennis Man este pe val în acest moment, reușind să marcheze 11 goluri în ultimele 8 meciuri ale FCSB-ului și ale naționalei de tineret. Man l-a egalat astfel pe golgheterul liderului Universitatea Craiova, Elvir Koljic, ambii având în acest moment 6 goluri în Liga 1.

5.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește Gică Hagi a răspuns criticilor aduse după comparația lui Ianis cu Zidane: “Cine l-a cunoscut știe că am dreptate!”

anamaria prodanliga 1dennis manfcsbrealitateatransfer