Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de către Nicușor Stanciu după ultimele evoluții: „Ei vor fi viitorul României!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 16 martie 2021, ora 09:28,
Fiorentina vs Parma – Serie A TIM 2020/2021

Cei doi internaționali români de la Parma au contribuit decisiv la prima victorie a echipei lor după mai multe luni de pauză, iar prestațiile acestora nu au fost trecute cu vederea!

Cu Dennis Man și Valentin Mihăilă încă din primul minut, Parma a izbutit să o învingă pe AS Roma, cu scorul de 2-0. Primul gol al formației de pe Ennio Tardini a fost o afacere românească, asta după ce fostul atacant al FCSB-ului a avut o acțiune în banda dreaptă și a trimis mingea în careul advers, acolo de unde Mihăilă a punctat în poarta romanilor fără emoții.

Imediat după terminarea partidei, cei doi internaționali români au fost „ținta” laudelor în Italia, atât colegii, cât și presa din peninsulă vorbind despre valoarea incontestabilă a acestora. Acest lucru a fost remarcat și de către Nicolae Stanciu, unul dintre oamenii de bază ai primei reprezentative a României, care este de părere că atât Man, cât și Mihăilă reprezintă viitorul „tricolorilor”.

„Mă bucur pentru Mihăilă și Dennis Man, pentru că sunt foarte tineri și să ajungi să joci în Serie A la vârsta asta și mai ale în situația asta, când echipa lor se bate la retrogradare, iar ei să aibă o presiune aparte, e ceva extraordinar. Sunt convins că ei doi și cei care au fost la naționala tineret vor fi viitorul naționalei mari.

(…) Cei care au fost în semifinale la Euro U21 au deja peste 10 meciuri la naționala mare. Cu siguranță lumea îi ajută. Eu încerc să vorbesc mult cu toți tinerii care vin la lot”, a declarat Nicușor Stanciu, potrivit Digi Sport.

Citește și Ce note au primit Mihăilă și Man, după prestațiile solide din meciul cu AS Roma! Italienii au fost cuceriți

dennis mandeclaratiivalentin mihailanicolae stanciuparmaechipa nationalarealitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”