Dennis Man, urmărit de scouteri din Anglia! „Voi fi pregătit!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 09 iulie 2020, ora 00:14,
dennis man

Scouteri ai unor echipe din Premier League îl vor urmări pe Dennis Man la meciul cu Dinamo, anunţa Gigi Becali înaintea returului de pe Arena Naţională. Tânărul jucător de la FCSB susţine că nu se gândeşte la un transfer în acest moment.

Man nu a avut o evoluţie strălucită pe Arena Naţională. Digi Sport susţine că Norwich (echipă ca şi retrogradată) a avut reprezentanţi la meci. Jucătorul în vârstă de 22 de ani spune că nu se gândeşte decât la ce are de făcut la FCSB.

”Nu știu, nici nu mă gândesc, încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la club. Discuții au fost și vor fi. Am citit și eu prin presă, eu trebuie să rămân cu capul pe umeri și să-mi ajut colegii. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, cu atât mai bine.

Cred că orice jucător din România, în orice campionat va merge, va avea nevoie de un timp de adaptare. Încerc să mă pregătesc cât mai bine. Când va fi să fac pasul în altă parte să fiu pregătit”, a spus Dennis Man, la finalul partidei FCSB – Dinamo 1-0.

Gigi Becali îşi doreşte să încaseze o sumă neverosimilă pentru internaţionalul român: 15 milioane de euro!

A părut un meci mai greu, puține ocazii, dar important este că am reușit să ne calificăm mai departe, asta ne-am dorit. Ne dorim să câștigăm și finala și să aducem un trofeu clubului. Părerea mea este că Sepsi este în finală, vom vedea cu cine vom juca.

Vom da totul să câștigăm trofeul, cu trofeul acesta vom salva sezonul. Din păcate nu am reușit să ne impunem în campionat cum ne-am dorit. Vom da totul pentru a câștiga acest trofeu”, a mai spus Dennis Man.

Înaintea partidei cu Dinamo, patronul FCSB a mai spus că Man este singurul jucător pentru care există interes concret din partea mai multor cluburi. Celălalt „diamant” al lui Becali, Florinel Coman, nu are nicio ofertă de transfer.

dennis manfcsbFlorinel Comangigi becalinorwichtransfer
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor