Detalii incredibile despre cazul fotbalistei bătută cu ranga

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 23 noiembrie 2021, ora 16:32,
BĂTUTĂ. Foto: Profimedia Images
BĂTUTĂ. Foto: Profimedia Images

Au ieșit la iveală noi detalii despre fotbalista de la PSG, bătută cu ranga de soi bărbați.

Hayet Abidal (38 de ani) a decis să divorțeze după ce soțul său, fostul internațional francez Eric Abidal (42 de ani), a recunoscut că a avut o relație cu Kheira Hamraoui (31 de ani), jucătoarea de la PSG, de doi bărbați.

Aminata Diallo. Foto: Profimedia

Hayet Abidal este principalul suspect în acest caz. Ea ar fi comandat atacul asupra lui Hamraoui. În urma anchetei, a ieșit la iveală că telefonul fotbalistei agresate era înregistrat pe numele fostului jucător al Barcelonei. Abidal a fost directorul sportiv al clubului catalan în perioada 2018 – 2020, iar tot atunci Kheira Hamraoui a fost legitimate la echipa feminină a clubului.
Eric Abidal a recunoscut că a avut o relație cu Kheira Hamraoui.

Forțată de circumstanțe și cu dezgust față de cazul Hamraoui, Hayet Abidal va cere divorțul la Barcelona. După ce Parchetul din Versailles a anunțat luni seară că cipul telefonului jucătoarei era pe numele soțului ei, Éric Abidal, acesta i-a mărturisit că a avut o relație adulteră cu doamna Hamraoui”, a declarat avocata lui Hayet Abidal, potrivit Mundo Deportivo, citată de digisport.ro.

Citește și HALUCINANT! JUCĂTOARE DE FOTBAL, REŢINUTĂ DUPĂ CE A PUS LA CALE ŞI A PARTICIPAT LA AGRESAREA UNEI COECHIPIERE

Hayet AbidalKheira HamraouiEric Abidalrealitatea