Dezvăluiri de ultim moment despre cazul lui Maradona! Avocat: „Diego a fost omorât”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 12:09,

Ziua de 25 noiembrie a anului 2020 va reprezenta tot timpul o pată neagră pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul la nivel mondial!

Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fosta legendă a suferit în timpul somnului o insuficiență cardiacă acută, la scurt timp după ce fusese operat la cap din cauza unui hematom.

 

Datele problemei se pot schimba însă după ultimele dezvăluiri ale lui Rodolfo Baque, avocatul uneia dintre infirmierele lui Maradona. Acesta a declarat, miercuri, că fostul starul argentinian a fost omorât, acuzându-i pe medicii care l-au tratat că sunt responsabili de deces, informează AFP.

 

“Diego a fost omorât! Există o responsabilitate a medicilor care l-au tratat. Au fost multe semnale de alarmă că Maradona va muri. Şi niciunul dintre medici nu a făcut nimic pentru evitarea acestui lucru. Ceea ce a făcut Dahiana Madrid a fost doar să se conformeze indicaţiilor medicilor”, a spus Baque, scrie News.ro.

 

Omul legii a precizat că Diego Armando Maradona a primit medicamente psihotrope care i-au accelerat pulsul, deşi era tratat şi pentru o boală a inimii.

 

Citește și VIDEO | OMAGIU ÎN MEMORIA LUI MARADONA LA COPA AMERICA. LEO MESSI I-A DEDICAT UN GOL LUI „EL PIBE D’ORO”

maradonarealitateadeclaratiiavocat