Dezvăluiri incredibile! Cum au decurs negocierile între Rednic și Negoiță: ”Este o afacere extrem de bună”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 iunie 2019, ora 09:19,
rednic negoita
rednic negoita

Alexandru David, fostul președinte al lui Dinamo, a dezvăluit cum au decurs negocierile între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță.

Patronul formației din Ștefan cel Mare a anunțat că i-a făcut o ofertă lui Mircea Rednic pentru un pachet majoritar de acțiuni la Dinamo. Acesta a luat decizia de a-l oferta pe ”Puriu” după ce suporterii i-au declarat război total în urma demiterii antrenorului. 

”Sunt două variante: 51% (din acțiuni) – 3 milioane sau 67% – 3,8 milioane. Restul de procente rămân la mine.” a declarat Negoiță pentru Digi Sport.

Astfel, Mircea Rednic a revenit în România, după ce a suferit o operație în Belgia. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare a explicat că va discuta cu Ionuț Negoiță, iar în zilele următoare va lua o decizie. 

Alexandru David, fostul președinte al lui Dinamo, a fost delegat de patronul lui Dinamo intermediarul afacerii. Acesta a dezvăluit cum au decurs negocierile și a explicat cum Mircea Rednic poate plăti o parte din bani doar din prezența suporterilor pe Arena Națională: ”Lehamitea lui Ionuţ Negoiţă de a continua în fotbal a atins punctul culminant şi a făcut această ofertă promoţională, pentru că e o scădere dramatică a preţului. Am fost intermediar între Negoiţă şi Rednic, am avut o discuţie, urmând să primească în scris toate datele dacă este interesat.

Având în vedere atmosfera care s-a creat, i-am spus că este o afacere extrem de bună, cu un potenţial fantastic – trei tranşe în trei ani de un milion pe an. Dacă ar veni 20-25 de mii de suporteri la 10 meciuri consecutive pe Arena Naţională s-ar aduna milionul doar de aici. În doi-trei ani, Dinamo va avea un stadion nou şi afacerea va căpăta o altă dimensiune.” a declarat Alexandru David, potrivit DigiSport.

Citește și Care ar fi noua schemă la Dinamo: Rednic, acționar majoritar!

mircea rednicliga 1ionuț negoițăalexandru daviddinamo