SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dezvăluiri şocante făcute despre un fost lider ATP: ,,Avea obsesie pentru cocaină! A luat drogul violatorilor”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 16:39,
Ilie Năstase şi Bjorn Borg
Ilie Năstase şi Bjorn Borg

Informaţii uluitoare au ieşit la iveală despre un fost jucător de tenis care a ajuns la un moment dat şi în fruntea ierarhiei mondiale.

Bjorn Borg, fost mare tenismen, a fost adus în colaps de cocaină la începututl anilor 90. Dezvăluirile incredibile au fost făcute de către cea de-a doua soţie a acestuia.

Loredana Berte a fost căsătorită cu fostul tenismen din Suedia timp de patru ani, în perioada 1989/1993. Aceasta a dezvăluit în autobiografia sa cum fostul mare sportiv ajunsese dependent de droguri.

,,Obsesia lui pentru cocaină era iremediabilă. Devenise un pericol pentru el și pentru cei din jur! La Milano, cobora în stradă şi cerea droguri oricui trecea pe acolo. Avea nevoie. Nu-i păsa de nimic, nici reputaţie, nici consecinţe.

Îi dădeam cinci milioane de lire şi apoi aflam că luase o cutie întreagă de Rohypnol, drogul violatorilor. Nu se schimba, era mereu la fel. În 1989 a încercat să se sinucidă și a fost salvat doar de spălături la stomac.”, a dezvăluit italianca Loredana Berte.

Bjorn Borg a câştigat în cariera sa nu mai puţin de 11 titluri de Grand Slam, iar în perioada 1980 -1984 a fost căsătorit cu românca Mariana Simionescu.

Bjorn Borg/Sursa foto: Profimedia Images
Bjorn Borg/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi CLIPE GRELE PENTRU CĂTĂLINA PONOR! CE AU DECIS PROCURORII ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

loredana berteatpbjorn borgtenismariana simionescurealitatea