SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dezvăluiri uluitoare: ,,Nu puteam să joc pentru că eram excitat! Nici relaţia cu familia nu a fost grozavă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 15:13,
Nick Kyrgios/Sursa foto: Profimedia Images
Nick Kyrgios/Sursa foto: Profimedia Images

Un nume important din lumea sportului a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare! Acesta mărturiseşte ce a dus la declinul său din puncte de vedere sportiv în ultima perioadă.

Nick Kyrgios, numărul 92 în iererahia ATP, a dezvăluit ce a dus la decăderea sa din ultima vreme. Acesta susţine că lipsa persoanei iubite l-a făcut să nu mai performeze la cel mai bun nivel al său în circuit. Tenismenul mărturiseşte că acumula frustrări în timpul partidelor din cauza lipsei iubitei sau a familiei.

,,Deși aveam o iubită, stăteam departe de ea câte șase luni la rând. Când încerci să performezi la cel mai înalt nivel, îți lipsește o anumită persoană la nivel emoțional, fizic… și se transformă într-o frustrare sexuală.

Citeşte şi FOST INTERNAȚIONAL DE FOTBAL, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Eram pe teren și nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual, dacă mă înțelegeți. Dacă nu-ți poți vedea iubita, te afectează, la locul de muncă, dispoziția, totul. Eram plin de toane când eram mult timp departe de iubită.

Nici relația cu familia nu a fost grozavă în ultimii ani, pentru că am fost mereu în deplasări și nu i-am avut alături.

Câștigam meciuri, pierdeam meciuri, aveam probleme în relație, dar și alte probleme. Alungam lumea de lângă mine, pentru că simțeam că lumea este împotriva mea. M-am îndepărtat de apropiați, e un lucru pe care nu vreau să-l mai experimentez niciodată.”, a declarat Nick Kyrgios, potrivit Yahoo Sport.

Citeşte şi PROBLEMELE DINTRE CIPRIAN MARICA ŞI ILIE NĂSTASE ÎNCĂ NU S-AU REZOLVAT: ,,AVOCAŢII NU S-AU ÎNTÂLNIT”

Nick Kyrgiossportdezvaluiri uluitoareatprealitateatenis