„Din punctul meu de vedere, nu este nicio presiune!”-„Tricolorii”, relaxați în privința EURO 2024!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 03 iunie 2024, ora 15:15,
Naționala de fotbal a României
Naționala de fotbal a României

Naționala României va juca la EURO 2024 în grupa E, unde va înfrunta Belgia, Slovacia și Ucraina.

Nicolae Stanciu a dezvăluit că „tricolorii” vor merge fără presiune la turneul final. Iată cum a descris starea din vestiar.

„Din punctul meu de vedere, nu este nicio presiune!”

Am zis tot timpul și am vorbit despre unitate, spirit de echipă, despre cât suntem de puternici împreună. Am demonstrat asta în preliminarii, când multă lume nu se aștepta. Forța grupului continuă să crească, iar încrederea care există între noi este ceva deosebit. Nu pot să promit nimic, nu am făcut-o nici înainte de preliminarii, dar cert este că vom da totul la acest European. Nu va fi vreun jucător care să aibă regrete după meciuri.

Din punctul meu de vedere, nu este nicio presiune. Eu consider că presiunea este alta, sunt oameni și situații în lume care sunt sub o presiune mai mare. Cred că trebuie să ne bucurăm de fotbal, de acest European, să fim încrezători, dar la fel de bine că acolo este un alt nivel. Trebuie să ne ridicăm nivelul, să arătăm mai bine decât în preliminarii. Lucrul cel mai important este că toți suntem conștienți de acest lucru și muncim pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Nu am ridicat ștacheta, o vom lua pas cu pas, mă gândesc doar la meciurile pe care le vom avea acum. Apoi mă gândesc doar la Ucraina, nu am în gând nici Belgia, nici Slovacia. Primul meci e cel mai important. Doamne-Ajută să ne îndeplinim obiectivul de a ieși din grupe, apoi vom putea vorbi mai multe. Nu cred că se gândește cineva la sferturi, toți ne gândim la meciul cu Ucraina”, a spus Nicolae Stanciu, în cadrul unei conferințe de presă.

nicolae stanciunationala Romaniei