Tratament preferenţial în Ştefan cel Mare! Singurii fotbalişti de la Dinamo fără restanţe salariale

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 18:41,
Deian Sorescu – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook
Deian Sorescu – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea, după ce mai mulţi jucători şi-au depus memoriu la FRF, iar alţii şi-au reziliat deja înţelegerile.

Totul a plecat din cauza restanţelor salariale pe care foarte mulţi fotbalişti care au activat în Ştefan cel Mare le-au avut. Nemec, Fabbrini şi Puljic au plecat de la Dinamo din cauza incertitudinii clubului, mai ales că acum Dinamo se află în insolvenţă.

Doar doi fotbalişti de la Dinamo nu ar avea restanţe salariale. Jucătorii ar fi cu salariile la zi, pentru că formaţia dinamovistă speră să îi vândă pe fotbalişti şi să nu aibă probleme la mutări.

Steliano Filip şi Deian Sorescu sunt cei doi jucători care ar avea parte de tratament preferenţial la Dinamo. În rest, la ceilalţi fotbalişti de le echipă, rămăne de văzut dacă îşi vor mai recupera banii pe viitor, potrivit Digisport.

Sorescu a fost propus deja la FCSB pentru un transfer, însă nu s-a materializat nimic.

,,Deian Sorescu nu trebuie să fie propus FCSB, este unul dintre cei mai buni jucători din România la momentul acesta. Orice jucător foarte bun ne interesează, nu știu cine ar putea să-l propună.

Poziția pe care evoluează Deian Sorescu este ocupată de câțiva jucători la noi, nu mi se pare fair să discut despre un jucător care nu știu dacă va ajunge la noi vreodată. Mie personal îmi place foarte mult Deian Sorescu și îmi pare rău că atunci când a plecat de la Timișoara habar nu aveam că este un jucător polivalent..”, a declarat şi Mihai Stoica despre fotbalist.

Citeşte şi IULIU MUREȘAN ANUNȚĂ NOI INVESTITORI LA DINAMO: „SUNT FOARTE MULȚI DINAMOVIȘTI PRINTRE AFACERIȘTI!”

restante salarialedinamosteliano filiprealitateadeian sorescu