SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dinamo a făcut legea! Președintele Legiei a rupt tăcerea despre mutarea lui Sorescu

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 13:22,
DEIAN SORESCU
DEIAN SORESCU

Deian Sorescu a fost numele de la Dinamo cel mai implicat în discuțiile despre un eventual transfer.

În cele din urmă, acesta a rămas în Ștefan cel Mare, acolo unde are cinci goluri în nouă etape. Dar, cu toate acestea, nu a putut să-și ajute echipa să câștige vreun meci din ultimele șase din Liga 1, perioadă în care ”câinii” au înregistrat șase înfrângeri.

Jucătorul de 24 de ani a fost curtat de FCSB, iar dintre ofertele din străinătate, cel mai aproape de a-l transfera au fost cei de la Legia Varșovia, dar nu au fost suficient de convingători.

Polonezii au negociat cu Dinamo și au acceptat prețențiile ”alb-roșilor”, dar mutarea nu s-a mai efectuat. Dariusz Mioduski, preşedintele şi proprietarul clubului din Varșovia, a explicat, într-un interviu acordat  presei din ţara natală, de ce transferul a picat, deși Sorescu era o prioritate pentru multipla campioană a Poloniei.

„Am avut un buget pregătit pentru această perioadă. Am avut priorităţi în mercato… Szysz? Nu! Prioritatea noastră a fost Deian Sorescu, dar românii s-au dovedit a fi complet neserioşi, deşi am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo.

Kastrati (n.r. înlocuitorului lui Sorescu, cumpărat cu 1,3 milioane de euro) a apărut în ultimul moment. Acum o lună, nici nu ne gândeam să facem această tranzaţie, iar preţul ar fi fost dublu”, a declarat conducătorul Legiei.

CITEȘTE ȘI –>> DE CE NU A MAI PLECAT DEIAN SORESCU DE LA DINAMO: ,,NU O SĂ NE BATEM JOC, ACCEPTÂND ORICE OFERTĂ”

legia varsoviarealitateadinamodeian sorescutransferDariusz Mioduski