Dinamo a încălcat protocolul de pandemie, dar clubul nu poate fi sancționat! Reacția LPF

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 14:48,
dinamo antrenament

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, le-a dat liber jucătorilor până sâmbătă, după 10 zile de cantonament la Săftica. Această decizie a stârnit reacții în rândul altor echipe din Liga 1, în condițiile în care fotbaliștii ar trebui să rămână în cantonament până la startul campionatului, conform protocolului stabilit în pandemie de coronavirus.

Dinamoviștii au anunțat că au primit numai rezultate negative la cea de-a treia testare pentru coronavirus. 

Adrian Mihalcea a vrut să îmbunătățească starea psihică a jucătorilor și le-a permis acestora să-și vadă familiile și prietenii, chiar dacă există un anumit risc de infectare cu noul coronavirus.

Liga Profesionistă de Fotbal a avut o poziție oficială în acest caz, prin vocea secretarului general, Justin Ștefan.

În acest moment, sunt de părere că cea mai mare problemă a lui Dinamo este vânzarea clubului și sper să se stabilizeze această situație. În chestiunea de care mă întrebați, protocolul FRF nu prevede sancțiuni, pe parte sportivă! Aștept o informare din partea clubului Dinamo, pe vorbe mi-e greu să fac aprecieri. Apoi, vom vedea care va fi situația.

Vreau să punctez faptul că sunt pentru respectarea legii, le-am zis președinților de cluburi să rămână în cantonament până apar vești noi, oficiale. Împărtășesc poziția cluburilor și echipelor, știu că sunt frustrări mari vizavi de regimul cantonamentelor, dar trebuie să rămână conectați la acest set de reguli„, a spus Justin Ștefan pentru GSP.

CITEȘTE ȘI -> Fanii lui Dinamo se implică în politica de transferuri! Sondajul ‘câinilor roșii’

CITEȘTE ȘI -> Vin banii la Dinamo! Prunea: “E important că a apărut un om serios, îl cunosc”

dinamoliga profesionista de fotbalcantonamentpandemieprotocoljustin stefancoronavirusLPF