Dinamo a prezentat ultimul transfer! A jucat în Liga Campionilor pentru Barcelona

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020, ora 11:13,
camara

Dinamo a anunțat astăzi că l-a împrumutat pe mijlocașul spaniol Juan Camara (26 de ani) de la clubul polonez Jagiellonia Bialystok, până la finalul sezonului. Camara are un CV impresionant, după ce a evoluat pentru Villarreal și FC Barcelona.

Cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro, Juan Camara a jucat trei meciuri în acest sezon pentru Jagiellonia Bialystok, două în campionat și unul în Cupa Poloniei.

6 este numărul cluburilor la care a evoluat Juan Camara în carieră: Villarreal, Barcelona, Girona și Reus (Spania), Miedz Legnica și Jagiellonia Białystok (Polonia).

54 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive are Camara în prima ligă din Polonia pentru Miedz Legnica (2018-2019) și Jagiellonia Białystok (2019-2020).

1 meci în Champions League a jucat Juan Camara pentru marea echipă a Barcelonei, pe 9 februarie 2015, scor 1-1 în deplasare cu Bayer Leverkusen.

Pentru Barcelona a mai evoluat într-o partidă din Cupa Spaniei, pe 10 februarie 2016, scor 1-1 pe terenul celor de la Valencia. La echipa secundă a Barcelonei are 61 de meciuri, 12 goluri și 8 pase decisive.

51 de meciuri și 6 goluri are Juan Camara în al doilea eșalon din Spania, Segunda Division, pentru Villarrreal B, Barcelona B, Girona și Reus„, se arată în comunicatul clubului Dinamo.

Bun venit la Dinamo București, Juan Camara!București, 9 septembrie 2020. Transferat temporar de la clubul polonez…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Dinamo i-a mai transferat pe Vlad Achim, Adam Nemec, Janusz Gol, Borja Valle, Isma Lopez și Alexander Gonzalez.

cosmin contratransferuriliga 1dinamoJuan Camara
fcsb

Ofertă de ultim moment pentru Florin Tănase! Gigi Becali a dat răspunsul imediat

DRAGOŞ ALBU FC U CRAIOVA

Dragoş Albu, încântat de antrenorul Adi Mutu: ,,Mă bucur că avem de unde să învăţăm”