Dinamo, fără jucători înainte de debutul în Liga 1! Două nume grele şi-au reziliat contractele

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 17:14,
DINAMO
DINAMO

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă a clubului, din cauza restanţelor financiare imense acumulate de-a lungul ultimului sezon.

Duşan Uhrin, cel care a salvat-o pe Dinamo în finalul sezonului trecut, a decis să plece de la echipă chiar înainte de debutul în noul campionat. Din cauza incertitudinii de la club, cehul s-a despărţit de Dinamo, iar locul îi va fi luat de italianul Dario Bonetti.

După antrenor, la clubul din Ştefan cel Mare au avut loc şi primele plecări la nivel de jucători. După ce Ante Puljic a decis să plece în Croaţia, Diego Fabbrini a luat şi el decizia de a-şi rezilia contractul cu ,,câinii”, potrivit sport.ro. Acesta era nemulţumit de neplata salariilor restante.

Foto: Facebook Dinamo

Un alt nume greu care o părăseşte pe Dinamo este atacantul Adam Nemec. Acesta şi-a reziliat contractul cu formaţia ,,roş-albă” din aceleaşi motive ca ale lui Diego Fabbrini, informează GSP.

În sezonul trecut, Diego Fabbrini a reuşit 3 goluri şi 3 assist-uri la Dinamo, în timp ce Adam Nemec a marcat de 5 ori şi a oferit două pase decisive.

Citeşte şi GEST LĂUDABIL AL LUI DUȘAN UHRIN! FANII „CÂINILOR” ÎL VOR IUBI ȘI MAI MULT

 

adam nemecrealitatearestanteDiego Fabbrinidinamo