Gest lăudabil al lui Dușan Uhrin! Fanii „câinilor” îl vor iubi și mai mult

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 14:39,
Dusan Uhrin, Dinamo
Dusan Uhrin, Dinamo

Informația oferită în exclusivitate de Realitatea Sportivă a fost confirmată, astfel că Dario Bonetti va fi noul antrenor de la Dinamo.

Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, prin intermediul unui comunicat trimis în cursul zilei de astăzi de gruparea din Ștefan cel Mare.

De asemenea, dinamoviștii au oficializat plecarea lui Dușan Uhrin, cu o săptămână înainte de startul Ligii 1. Antrenorul ceh își luase la revedere de la jucători la finalul antrenamentului de ieri. În comunicatul emis, noul director executiv de la club a specificat că Uhrin a plecat fără să ceară vreo pretenție financiară.

”Antrenorul principal Dušan Uhrin a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei noastre și a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo București. Dusan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului”, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan.
2 trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.
2009 este anul în care echipa noastră a reușit, cu Dario Bonetti pe bancă, „Minunea de la Liberec” și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo.
60 de ani va împlini Dario Bonetti peste o lună, pe 5 august. A jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990.
Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.
41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviștilor în Liga 1, Cupa României și Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 și 31 în 2012, între lunile aprilie și noiembrie”, a fost comunicatul transmis de Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | IULIU MUREȘAN A CONFIRMAT: „AM AJUNS LA UN ACORD VERBAL CU DARIO BONETTI”

dario bonettidinamocomuncaitdusan uhrinrealitateaiuliu mureșan