Dinamo, fără regrete după plecarea lui Ante Puljic: „A făcut vreo 6 penalty-uri”. Unde va juca fundașul

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 14:14,
Ante Puljic
Ante Puljic

Ante Puljic a fost criticat de Iuliu Mureșan pentru modul în care a plecat de la Dinamo. Fundașul central și-a găsit o nouă echipă.

Jucătorul croat a părăsit clubul din Ștefan cel Mare din cauza incertitudinii financiare și a restanțelor salariale. După primul meci din noul sezon din Liga 1, victoria cu FC Voluntari, scor 3-2, Iuliu Mureșan i-a reproșat fostului căpitan de la Dinamo că a plecat fără să ceară permisiunea, dar a afirmat că nu regretă plecarea acestuia.

”Puljic și-a făcut bagajele și a plecat fără să ne ceară voie. A făcut și vreo 6 penalty-uri, avea și o problemă la genunchi… nu regretăm pe nimeni, uitați, am obținut o victorie și fără ei. Sunt jucători care aveau salarii foarte, foarte mari pentru Liga 1, pentru ce-și permite Dinamo acum”, a declarat administratorul special de la Dinamo, după victoria cu FC Voluntari.

Între timp, Ante Puljic și-a găsit o nouă provocare. Acesta a semnat pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, cu Bnei Sakhnin. Formația evoluează în prima ligă din Israel, iar la finalul sezonului trecut s-a clasat pe locul 11.

Ante Puljic a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Ștefan cel Mare. Croatul cotat la 450.000 de euro de site-urile de specialitate a jucat la Dinamo în două rânduri: august 2015 – iunie 2016 și septembrie 2019 – iulie 2021.

CITEȘTE ȘI –>> MESAJUL LUI ANTE PULJIC DUPĂ PLECAREA DE LA DINAMO: ,,VREAU SĂ CORECTEZ O CHESTIE! NICIODATĂ NU AM SPUS ASTA”

ante puljicdinamosalariiliga 1realitateaiuliu mureșan