Un fost acţionar al lui Dinamo ştie de unde poate veni salvarea clubului în acest sezon: ,,Să facă ăştia un campionat cu 18 echipe”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 22:15,
IasiDinamo3

Dinamo nu trece prin cele mai bune momente în prezent, nici din punct de vedere financia, dar nici din punct de vedere sportiv.

Echipa lui Gigi Mulţescu a pierdut meciul cu Politehnica Iaşi din etapa a 28-a a Ligii 1 şi a ajuns la opt partide fără victorie la rând în campionat.

În acest moment, formaţia din Ştefan cel Mare se află în play-out, iar ultimele jocuri ale echipei nu dau prea mari şanse în acest sezon în obţinerea unui loc sus în clasament.

Vladimir Cohn, fost acţionar la Dinamo, vine cu o soluţie pentru salvarea echipei şi în acest sezon. Mai în glumă, mai în serios, acesta spune că un campionat făcut cu 18 echipe ar putea fi soluţia pentru Dinamo.

,,Să mai facă ăştia 18 echipe în campionat. Nu se ştie niciodată. Minunile sunt şi ele limitate în viaţă, nu la tot pasul, eu sunt convins că Mulțescu le spune lucruri bune, profesioniste.

Dar şi Grivei trebuie să poată ce-i arată dresorul! Eu cred că: 1. nu aud, 2. nu înţeleg, aşa că se faci cu aceşti jucători?!

Situația e penibilă, teribilă! Dinamo n-are jucători, n-are un concept, fotbaliștii n-au pic de dăruire. Dau așa în minge, cu silă, parcă doar să scape. Enervant, frustrant, a declarat Vladimir Cohn, pentru gsp.ro.

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, din etapa a 28-a a Ligii 1, scor 0-1, disputat în Copou.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de meciuri disputate.

Citeşte şi VIDEO | ,,SMURD-ul” n-a mai resuscitat-o pe Dinamo! Înfrângere pentru Mulţescu la revenirea pe banca echipei

realitatealiga 1vladimir cohndinamo
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”