Dinamo Kiev a făcut un pas important pentru calificarea grupele Ligii. Reacția lui Mircea Lucescu

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 11:56,
lucescu la gent

Ucrainienii au câștigat manșa tur a play-off-ului competiției în fața belgienilor de la Gent cu scorul de 2-1. 

Victoria obținută pe teren străn îi apropie pe cei de la Dinamoe Kiev de prima prezență în grupele Champions League după 4 ani de absență. De Pena a adus victoria oaspeților într-un moment în care belgienii se aflau în inferioritate numerică. Meciul a fost condus de o brigadă românească avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan.

”Așa cum am spus înainte de meci, cel mai important lucru în acest joc este rezultatul și sunt foarte mulțumit de el. Astăzi am început foarte bine, am marcat repede și speram să putem înscrie atât al doilea cât și al treilea gol.
Dar din păcate am pierdut frâiele jocului la un moment dat. Rivalii au prins curaj și au pus presiune asupra fundașilor noștri. Jocul a fost unul rapid, terenul a fost alunecos, a fost un meci de luptă în aceste condiții. Am decis să nu schimb nimic la pauză, deoarece este foarte greu să intri într-un astfel de joc „, a fost declarația lui Mircea Lucescu după victoria din Belgia.
A fost al cincilea succes al antrenorului pe banca ucrainienilor din șase meciuri disputate. Returul contra celor de la Gent se joacă marțea viitoare, în capitala Ucrainei.

CITEȘTE ȘI –>> UEFA, ultima decizie cu privire la meciul FCSB-Slovan! Ce mai poate face clubul roș-albastru în cursul zilei de astăzi

gentrealitatealiga campionilordinamo kievmircea lucescu
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român