SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dinamo, lovitura anului în Liga 1! Adi Mutu, acord verbal cu Mureșan și Zăvăleanu

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 16:43,
Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova 1948
Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova 1948

Situația de la nivelul băncii tehnice a celor de la Dinamo este una confuză. După ce în ultimele zile s-a discutat intens de varianta Mircea Rednic, un alt antrenor ar putea ajunge în Ștefan cel Mare.

După înfrângerea fără drept de apel din derby-ul cu FCSB, scor 0-6, Dario Bonetti a fost îndepărtat de la echipă, iar în prezent se află în Italia, unde a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a anunțat că nu vrea să semneze rezilierea contractului și ar fi dispus să revină la Dinamo.

Între timp, interimatul este asigurat de Sorin Colceag. Mircea Rednic a fost cea mai vehiculată variantă din ultimul timp, fiind favoritul lui Nicolae Badea, omul din umbră de la Dinamo, și al celor de la DDB.

Însă, conform ProSport, Iuliu Mureșan, administratorul special, și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, vin cu propria soluție: Adrian Mutu. Cei doi s-ar fi înțeles verbal cu tehnicianul, ceea ce ar fi o adevărată lovitură de imagine dată de conducerea ”câinilor”.

Situația ”Briliantului” de la FC U Craiova nu este una foarte bună. Oltenii nu au mai câștigat de cinci meciuri în Liga 1 și traversează o criză accentuată de formă.

Dacă, în cele din urmă, Mutu ar veni la Dinamo, lucru deloc simplu, în Bănie ar putea ajunge chiar Mircea Rednic.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMA ORĂ | DINAMO A LUAT DECIZIA FINALĂ! CINE ESTE ANTRENORUL CARE ÎI IA LOCUL LUI BONETTI

ZAVALEANUmircea redniccraiovarealitateaiuliu mureșanadi mutudinamo