SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dinamo nu mai sperie pe nimeni în România: „Nu ar fi nicio surpriză o înfrângere la scor pentru ei!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 19:07,
Dinamo, sursa- profimedia images
Dinamo, sursa- profimedia images

Formația din Ștefan cel Mare va juca contra Rapidului, în această seară, de la ora 20,30, în etapa cu numărul 13 din Liga 1!

Alb-roșii primesc vizita giuleștenilor cu moralul la pământ, astfel că cele 9 meciuri consecutive fără succes în campionat au creat tensiune în vestiarul lui Mircea Rednic. Acum, dinamoviștii încearcă însă să șteargă cu burele parcursul dezastruos chiar împotriva echipei lui Mihai Iosif, care vine după o victorie clară în fața campioanei României, scor 2-0.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă elevilor lui Mircea Rednic și crede că giuleștenii vor reuși să cucerească toate cele puncte. Fostul șef al LPF consideră că o nouă înfrângere la scor pentru Dinamo nu este exclusă, astfel că „Oracolul din Bălcești” se așteptă la un adevărat festival de goluri din partea Rapidului.

„Cred că va fi un derby adevărat. La fotbal chiar e posibil orice. Nu m-a surprins victoria cu CFR Cluj. Îi va ajuta moral. Joacă foarte bine mai ales în deplasare, însă dacă pierzi trei puncte te duci de la locul zece în jos. E greu pentru că nu mai sunt echipe puternice acum. Nu ar fi nicio surpriză o înfrângere la scor pentru Dinamo. E un dezavantaj mare pentru că Rapid că nu se joacă pe Național Arena. Gazonul îi avantaja pe Rapid.

Dați-mi un compartiment bun la Dinamo! Nici portarul. I-a tot schimbat. Singura problemă la Rapid e că lipsește Junior Morais. Pe Rapid i-au mai pârlit și arbitrii. Rapidul este o surpriză plăcută și cred că va fi în primele cinci echipe ale campionatului.”,  a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Citește și TOMAS VESTENICKY VREA SĂ RUPĂ PLASELE ÎN LIGA 1! RAPID, PRIMA „VICTIMĂ”: „NU ȘTIU SĂ MUȘC, ȘTIU SĂ DAU GOLURI!”

dumitru dragomirliga 1realitateadinamomeci Rapiddeclaratii