Dinamo nu scapă de Cortacero & CO! Cum a fost surprins Rufo Collado în Bucureşti

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 15:10,
Ruffo Collado bucuresti
Ruffo Collado bucuresti

Dinamo nu trece deloc prin cea mai fericită perioadă din punct de vedere financiar, după ce de club au ajuns să se ocupe doar suporterii echipei.

După ce Cortacero şi toţi spaniolii care au sosit la Dinamo în toamnă nu au mai dat niciun semn, singurii care au finanţat clubul au fost fanii acţionari prin intermediul programului DDB.

Acum, după ce mai multe datorii au fost achitate de suporteri, spaniolii şi-au anunţat revenirea în Ştefan cel Mare, iar câţiva dintre ei se află deja la Bucureşti.

Rufo Collado, fostul director sportiv de la club, a fost surprins în capitală, alături de Marius Iorga, fost șef al departamentului de scouting de la Dinamo. Acesta s-a întâlnit cu Iorga miercuri, alături de Jose Bueno, într-un local din Bucureşti pentru a pune la cale revenirea la clubul din Ştefan cel Mare, potrivit ProSport.

,,Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună.”, a şi mărturisit Rufo Collado pentru GSP.

Spaniolii tocmai au mai primit o lovitură din partea instanţei din România, după ce Cortacero a formulat o acţiune împotriva clubului la care a uitat să vină cu banii. Cererea de intervenţie a lui Cortacero a fost respinsă de instanţă, pentru că spaniolulnu a plătit taxa de timbru, cu valoare cuprinsă între 100 şi 300 de lei.

Citește și Dinamoviștii au mai câștigat o luptă împotriva lui Cortacero: “ÎNCĂ O VICTORIE LA SCOR DE NEPREZENTARE!”

realitateamarius iorgarevenirerufo colladodinamo