Dinamo, refuzată categoric! „Să pleci la ultimul loc doar pentru bani nu merită”.Răspunsul dur primit de Bălănescu

Articol de George Drafta - Publicat joi, 02 iulie 2020, ora 11:33,
Balanescu

Câinii sunt într-o situație extrem de dificilă în acest moment, echipa fiind serios amenințată cu retrogradarea din cauza seriei de eșecuri din play-out. 

În acest context, chiar dacă reprezintă în continuare un brand clubul mu mai prezintă interes nici măcar pentru jucătorii unor echipe care altădată abia așteptau un telefon din Ștefan cel Mare. El a venit pentru Ion Gheorghe, jucătorul scăpat printre degete de dinamoviști și ajuns la Voluntari. Ultimele evoluții ale mijlocașului au atras atenția eșfilor roș-albilor, doar că pentru a-l aduce înapoi pe fotbalist aceștia ar trebui să achite o clauză de 50.000 de euro. Probleme este însă alta.

„Am primit un telefon de la domnul Bălănescu, dar cei de acolo, de la Voluntari, nu știu nimic. În contractul meu există clauza de 50.000 de euro, numai cu condiția ca eu să vreau să mă întorc înapoi. Dacă nu mi-am dorit să mă întorc în vară, acum în ce situație e, chiar dacă îmi pare rău de ei, nu îmi doresc.

Să pleci din primele locuri din play-out, la ultimul loc, doar pentru bani, nu merită în momentul de față. Șansele să mă întorc sunt foarte mici”, a declarat Ion Gheorghe pentru Pro Sport.

Ion Gheorghe a fost junor în Ștefan cel Mare, iar de ascensiunea sa s-a ocupat Gabi Răduță. Între timp, antrenorul a fost dat afară de la Centrul de Copii și Juniori al clubului.

„Îmi pare rău de Gabi Răduță, a fost ca un tată pentru mine. Mircea Rednic a încercat să mă aducă înapoi, dânsul m-a vrut înapoi, n-au fost bani atunci. Cred că e foarte multă presiune pe ei (pe dinamoviști), e foarte greu.

Și nouă ne-a fost foarte greu. Eu zic că noi, Voluntari, putem să ținem acest ritm, să ajungem pe locul 1 în play-out. Asta ne-a zis domnul Teja, că acesta este obiectivul nostru”, a mai spus jucătorul celor de la Voluntari.

CITEȘTE ȘI –>> Adi Popa, detalii despre situația dificilă prin care trece MM Stoica: “Se consumă foarte mult”

ion gheorghefc voluntaribogdan balanescudinamogabi radutaclauza