Dinamo s-a mai despărțit de un jucător! Rednic a ajuns la 17 ‘victime’

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 13:35,
Rednic Dinamo

Dinamo Bucureşti a anunţat transferul temporar, pentru un sezon şi jumătate, al portarului Mihai Alexandru Eşanu la Daco-Getica Bucureşti, echipă din Liga a 2-a. ‘Câinii roșii’ au renunțat la 17 jucători după venirea lui Mircea Rednic.

Mihai Eșanu a fost rezervă în 14 meciuri disputate de echipa din Ștefan cel Mare în acest sezon competițional, 12 în campionat și două în Cupa României.

Eșanu (20 de ani) a fost format la academia de juniori a clubului din Ștefan cel Mare. A debutat la Dinamo pentru echipa secundă a clubului, în Liga a 3-a, și a mai apărat pentru CS Balotești, 9 meciuri în prima jumătate a anului trecut, în Liga a 2-a.

ASC Daco-Getica Bucureşti ocupă în prezent locul 13 în Liga a 2-a. 

În 2017, Mihai Eșanu a fost campion național la juniori sub 19 ani cu Dinamo. Portarul roș-albilor a câștigat Liga Elitelor U19 și a participat în Youth League, echivalentul Ligii Campionilor la această categorie de vârstă.

Sean McDermott (25 de ani) și Vlad Muțiu (23 de ani) sunt portarii rămași în lotul lui Dinamo.

Până acum, ‘câinii roșii’ s-au despărțit de: Kino Delorge, Jaime Penedo, Teddy Mezague, Armando Cooper, Danijel Subotici, Gregory Tade, Gicu Grozav, Mircea Axente (contracte reziliate), Sergiu Popovici (Hermannstadt), Mihai Popescu (St. Mirren), Robert Moldoveanu (Petrolul), Mihai Neicuțescu (Chindia), Andrei Târcoveanu (Viitorul), Sergiu Hanca (KS Cracovia), Vlad Olteanu (ACS Poli), Mihai Eșanu (Daco-Getica), Tomislav Gomelt (Crotone).

transferesanuportarliga 2daco geticadinamomihai esanuimprumut
burleanurade

OPINIE | Când va fi Burleanu răspunzător pentru rezultatele tricolorilor

profimedia-0283593123

Dănciulescu, mărturisiri din seara tragediei lui Ekeng: „Dacă se întâmpla asta, ar mai fi avut o șansă!”